Timeplan og smittevern

IMG_20200807_114516_371

Velkommen på høstens yogakurs.🌺🧘‍♀️🧘‍♂️
Jeg gleder meg veldig til å treffe nye og kjente elever🤗
Kursstart 20, 24 og 26 august.

Jeg følger selvfølgelig myndighetenes anbefalinger om smittevern. Det er feks minimum 1 meter mellom yogamattene, det finnes håndsprit og vask tilgjengelig, og jeg vasker dørhåndtak/ kontaktpunkter mellom hver gruppe.

Jeg kan pga Coronapandemien heller ikke lenger låne ut utstyr som tidligere. Ta med egen yogamatte, ev pute å sitte på, og et pledd.

Vi alle må være flinke til å holde avstand til hverandre, vi vasker/spriter hendene før og etter yogatimen og holder oss hjemme hvis vi har symptomer eller er i karantene.  Vi tar vare på oss selv og andre❤🙏

For mer informasjon om yogakurs og priser, så se under fanen yogakurs eller ta kontakt på mail gabriela.yoga@yahoo.com eller mobil 41284229.