Yoga høsten 2022

Det er så hyggelig å være igang med yogakursen ighen etter sommerferien.😍🙏 Jeg startet opp de fleste yogakurs uke 34, men du er varmt velkommen hvis du vil komme på drop in (koster 210 kr for yoga Helse og Ashtanga nybegynnerkurs og 230 kr for de andre). Ta kontakt på mobil 41 28 42 29 i forkant av timen du vil være med på for å sikre at det er ledig plass.

13 oktober så starter jeg opp et 6 ukers gravidyogakurs på St.Croix-huset i Fredrikstad. Der er det fortsatt noen ledige plasser.

Siste uken i oktober starter sen del 2 av høstens yogakurs på Bøndenes hus Borge. Se timeplan under og på fanen kurs for mer info om de forskjellige timene.

3 november starter del 2 på soft vinyasa på St.Croix-huset. Det kurset er alt fullbooket men ta kontakt hvis du ønsker å stå på en uforpliktende venteliste.

På alle høstens yogakurs så samler jeg inn penger til Stiftelsen sykehusbarn. De jobber med å skape gode opplevelser til de barna som må tilbringe mye tid på sykehus ❤️. Foreløpig har vi samlet inn 14250 kr🙏.