Nye yogakurs

Det er så utrolig hyggelig å endelig kunne ha vanlige yogatimer igjen og møte dere alle i yogarommet ❤🤗.

20, 21 og 25 oktober starter 7 nye yogakurs. Gravidyoga, Yoga Helse/soft vinyasa og 5 forskjellige Ashtangayogatimer for alt fra nybegynnere til erfarne.🧘‍♀️🧘‍♂️.

Jeg kommer ikke å ta inn fler elever enn at vi fortsatt kan ha 1 meters avstand til hverandre. Jeg vet at det føles tryggere ut for mange. Det er også mer avslappende, og lettere å konsentrere seg om yogaen, når man kan bevege seg fritt uten å behøve tenke på hvordan man må stå på sin yogamatte for å ikke komme borti naboen.😉

Jeg låner nå ut utstyr igjen, men de ting som ikke kan vaskes blir lagt til side i noen dager etter bruk. Det kommer fortsatt å være håndsprit tilgjengelig ved inngangen.

På alle høstens yogakurs så samler jeg inn penger til Mental Helse. De hjelper mange mennesker hver dag, blant annet gjennom døgnåpen hjelpetelefon og chat❤.

Her er linken til min innsamling. Det er foreløpig blitt samlet inn 25700 kr.😍🙏https://minaksjon.mentalhelse.no/bidra/16-3312

Se under fanen kurs her på nettsiden, eller på arrangement på Facebook for mer info om de forskjellige yogatimene.

(Kurset Yoga Helse, Soft vinyasa på St.Croix-huset er fullboket, men ta kontakt hvis du ønsker å komme på drop in. Det blir iblant ledig plass pga bytte/sykdom).

Ta gjerne kontakt på 41 28 42 29 eller gabriela.yoga@yahoo.com hvis du har noen spørsmål.

Du er varmt velkommen 🙏🤗🌺