Yogakurs våren 2021

Jeg har valgt å flytte de kurs jeg hadde på Embla Helse til St. Croix huset da det er et større lokale, slik at vi kan ha 2 meter mellom oss. Det har derfor også blitt noen små forandringer i tidene på de timene.

På vårens yogakurs på Bøndenes hus Borge, så samler jeg inn penger til Mental Helse og deres viktige arbeid. https://minaksjon.mentalhelse.no/bidra/16-3312

Jeg følger selvfølgelig myndighetenes anbefalinger om smittevern. Jeg legger til rette for at det på alle mine yogakurs, skal være minimum 2 meter mellom oss, slik at vi ikke regnes som nærkontakter og kan være trygge.

Det finnes håndsprit/vask tilgjengelig, og jeg vasker gulv/dørhåndtak/ kontaktpunkter mellom hver gruppe.

Vi alle må være flinke til å holde avstand til hverandre, vi vasker/spriter hendene før og etter yogatimen og holder oss hjemme hvis vi har symptomer eller er i karantene.  Vi tar vare på oss selv og andre❤🙏

For mer informasjon om yogakurs og priser, så se under fanen yogakurs eller ta kontakt på mail gabriela.yoga@yahoo.com eller mobil 41284229.

Velkommen 🌺🧘‍♀️🧘‍♂️