Nye yogakurs fra 15 oktober.

Velkommen på del 2 av høstens yogakurs.🌺🧘‍♀️🧘‍♂️.Kursstart er 15, 19, 21 og 22 oktober.

På alle yogakurs på Bøndenes hus, Borge, så samler jeg inn penger til Stine Sofies stiftelse. Foreløpig i høst har yogaelevene betalt inn nesten 15.000 kr til de ❤🙏.

Jeg gleder meg til å dele yogaens fantastiske verktøy med dere.
Målet med yoga er ikke å mestre stillingene. Vi bruker kroppen og pusten som verktøy for å løse opp i spenninger, gi økt kroppsbevissthet, bevegelighet, balanse og styrke, redusere stress og få ro i sinnet. Ta vare på oss selv for å bedre kunne nyte de fine stundene og lettere kunne håndtere utfordringer i hverdagen❤

Gravidyoga og Yoga Helse er alt fullbooket og det er bare 1 ledig plass på yoga for kvinner. På de andre kursen er det fra 2-6 ledige plasser.

Jeg følger selvsagt myndighetenes anbefalinger om smittevern. Det er feks mer enn 1 meter mellom yogamattene, det finnes håndsprit og vask tilgjengelig, og jeg vasker gulv, dørhåndtak/ kontaktpunkter mellom hver gruppe.
(På yogaen på Bøndenes hus Borge, så er vi i den store salen hvis vi er fler enn 7, slik at vi kan ha ca 1,5-2 meter mellom mattene).

Vi alle må være flinke til å holde avstand til hverandre, vi vasker/spriter hendene før og etter yogatimen og holder oss hjemme hvis vi har symptomer eller er i karantene. Vi tar vare på oss selv og andre❤🙏

For mer informasjon, så på fanen kurs her på veldedighetyoga.com, på Facebook veldedighet yoga eller ta kontakt på mail gabriela.yoga@yahoo.com eller mobil 41284229.