Yogalærerutdanning

 

Har akkurat vært på en ny yogalærerutdanning/fordypning med Manju Jois i Stockholm.

Det er alltid veldig inspirerende, lærerikt og hyggelig å være på utdanning med han. 🙏❤.

Vi startet dagen med å praktisere yoga. Både Manju og de 3 lærerene som arrangerer denne TT (Anna Bjärkvik, Camilla og Johan Silver) går rundt og veileder/hjelper oss.  De er alle fantastiske, godhjertede lærere med fokus på yogaens helende kraft.❤

Denne gangen øvde vi blant annet på justeringer/assisteringer i første og andre serien i Ashtangayoga. Vi hadde Chanting, Pranayama og øvde på Sanskrit tellinger. Vi avslutter alltid dagen med litt tid til at vi kan stille spørsmål til Manju.

En av dagene var jeg ute å spiste lunsj sammen med Manju og noen av de andre lærere. Det var veldig hyggelig.😍

Gleder meg alt til neste gang🌺