Bedriftsyoga

Bedriftsyoga.

Jeg kan komme til din bedrift og holde kurs for dine ansatte i arbeidstiden, lunsjpausen eller etter endt arbeidsdag.

Jeg skreddersyr kurset etter deres ønske om varighet av timen, antall ganger og hvor fysisk/rolig yoga dere ønsker.

Bedriftsyoga er en veldig bra måte å ta vare på de ansatte på. Det finnes mye dokumentasjon på yogaens positive effekter. Yoga reduserer blant annet stress, myker opp og styrker rygg, skuldrer og nakke og kan derfor hjelpe mot noen av de vanligste årsakene til sykemelding i dagens samfunn.

Det er mange som synes det er vanskelig å komme seg på trening når man først har kommet hjem. Jeg er sikker på at mange hadde hatt glede av å gå på yoga i arbeidstiden eller rett etter jobben. For å roe tankene, redusere stress, få tilbake litt energi, myke opp kroppen og få en positiv pause i, eller avslutning på arbeidsdagen.

Bedriftsyoga kan arrangeres på flere måter.

*Bedriften låner meg et lokale der jeg arrangerer yogakursen. Deltagerne melder seg på og betaler kursavgiften direkte til meg. Det blir minimalt med administrasjon og kostnad for bedriften. De stiller bare med lokale og informerer de ansatte om tilbudet.

*Bedriften betaler deler av kursavgiften for de ansatte.

*Bedriften betaler en avtalt pris til meg og spanderer hele kurset på de ansatte.

I min undervisning ønsker jeg å skape et miljø der elevene kan kjenne seg trygge, avslappet og finne gleden med yoga.

Jeg begynte å praktisere yoga 2007 og det ble fort en viktig del av mitt liv. Jeg tok min første yogalærerutdanning 2012 og har undervist siden da. Jeg går regelmessig på yogalærerutdanninger/kurs for å fortsette å utvikles og øke min kunnskap.

Jeg har jobbet som sykepleier siden 1997 og har mer enn 20 års erfaring fra helsevesenet. I tilegg er jeg diplomert massør.

Les gjerne mer om meg og yoga på http://www.veldedighetyoga.com.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og evt prøvetime, på mobil 41284229 eller mail gabriela.yoga@yahoo.com.

IMG_0002