Veldedighet

Hej alle dere.

I vår har elevene på to av yogakursene samlet inn penger til «Sammen for Østfold». De hjelper for eksempel til med å samle inn klær og penger mat til de som trenger det i nærmiljøet. Det var mange elever på de yogakursene så de betalte inn ca 25.000 kr til «Sammen for Østfold». Se gjerne på deres Facebookside.

På de to andre yogakursene har elevene samlet inn til UNICEF. Jeg kunne der velge hva jeg ønsket å støtte og valgte at pengene skulle hjelpe barn rundt i verden.
Jeg vil passe på å takke elevene for mange hyggelige meldinger da de betalte inn til UNICEF. Jeg setter stor pris på det. 🙏❤️. Tusen takk.
Følg gjerne link og se resultat av innsamling og meldinger.
Min aksjon Unicef

Til høsten ønsker jeg at elevene på noen av kursene skal betale til Barnekreftforeningen Østfold og på de andre kursene til Stines Sofies stiftelse. De gjør begge en kjempeviktig jobb. Les gjerne mer om de her.

http://www.barnekreftforeningen.no/avdelinger/ostfold/

http://stinesofiesstiftelse.no/

Til høsten kommer det å bli 8 yogakurs per uke istedenfor 4 som nå i vår. Jeg holder på å planlegge programmet så det kommer snart.

Jeg ønsker dere alle en kjempefin 17 mai.🇳🇴🙏