Yoga online

Det har vart en veldig spesiell og utfordrende vår. Jeg har nå måttet ha stengt i nesten 4 måneder. (Det er dobbelt så lenge som ved lock down i fjor). Tusen takk for støtten og forståelsen av uforutsigbarheten/usikkerheten rundt situasjon.🙏❤

Pga regjeringens nye Coronarestriksjoner, så kan vi ikke ha vanlige yogatimer før tidligst 12 april. Jeg må desverre også avlyse all uteyoga i denne perioden.😢

Idag er siste kursdag på del 1 av våren. Nye kurs begynner alt neste uke. Jeg fortsetter med å filme alle yogatimer som tidligere, frem til vi kan treffes på vanlig måte. Onlineyoga er jo mye bedre enn ingen yoga🙏🧘‍♀️🧘‍♂️. Jeg starter opp med både uteyoga og yoga inne, så fort myndighetene tillater det.

Gravidyogakurset har jeg valgt å skyve på til 15 april. Ta kontakt hvis du er interessert i gravidyogafilmer.

Ta kontakt på 41284229 eller mail gabriela.yoga@yahoo.com hvis du har lyst å prøve online yoga.

Ta vare på deg selv og hverandre ❤🌺.