Yogalærer utdanning med Manju Pattabhi Jois i Stockholm

Forrige uke var jeg i Stockholm for ny yogalærerutdanning med fantastiske Manju Pattabhi Jois. Jeg føler meg heldig og er veldig takknemlig for å treffe og lære av han igjen (2 år siden sist).

Manju er eldste sønn av Sri K. Pattabhi Jois som var den første til å undervise vestlige elever i Ashtangayoga og på den måten spre kunnskapen om yogaen. Manju begynte selv med yoga som barn, med sin far som lærer. Han startet å undervise når han var 15 år og har nå nesten 60 års erfaring med det. Han reiser mye rundt i verden for å dele av sin kunnskap.💜.

Temaet for Teachertrainingen var yogaterapi. Vi gikk blant annet gjennom mange yogastillinger og hvordan jeg som yogalærer kan hjelpe elevene i de. Jeg har lært meg masse og fått mye inspirasjon til undervisningen.

Manju Pattabhi Jois er en omtenksom, snill og kunnskapsrik mann som ønsker at alle skal ha det godt og være lykkelige. Han er tålmodig, humoristisk og tar godt vare på sine elever. Han lagde til og med mat til alle oss elever en dag💜🙏