Velkommen på yogakurs som starter uke 44.

Velkommen på yogakurs som begynner mandag 30/10 og onsdag 1/11.

Du betaler lav kursavgift til meg men så ønsker jeg at du også betaler 200 kr til Stine Sofies stiftelse eller Barnekreftforeningen Østfold.❤️

IMG_0020Yoga handler ikke om å prestere, klare stillinger eller å være flink. Vi bruker kroppen og pusten som verktøy for blant annet å gi slipp i spenninger, få en sterkere og mykere kropp, redusere stress og finne ro i sinnet. Ta vare på oss selv for å bedre kunne nyte de fine øyeblikkene og gledene, og lettere håndtere utfordringer i hverdagen💜🙏.

Jeg holder kurs i Ashtanga yoga på flere nivåer og underviser også en roligere yoga.

Kursen holdes i Bøndens hus Borge ca 10-15 minutter fra både Fredrikstad og Sarpsborg. Det er et stort luftig lokale så du har godt plass til å bevege deg. Det er en stor gratis parkering rett utenfor døren.

Ta gjerne kontakt på 41284229 eller mail Gabriela.yoga@yahoo.com, hvis du har noen spørsmål.

Velkommen🙏❤️