BEDRIFTSYOGA

BEDRIFTSYOGA

Jeg kommer til din bedrift, og holder kurs for dine ansatte i arbeidstiden, lunsjpausen eller etter endt arbeidsdag. Bedriftsyoga er en veldig bra måte å ta vare på dine ansatte på og kan også gjøre din bedrift mer attraktiv. Det finnes mye dokumentasjon på yogaens positive effekter. Yoga reduserer blant annet stress, og myker opp og styrker feks rygg, skuldrer og nakke. Yoga kan hjelpe mot noen av de vanligste årsakene til sykemelding i dagens samfunn.

Det er mange som synes det er vanskelig å komme seg på trening når man først har kommet hjem. Jeg er sikker på at mange hadde hatt glede av å gå på yoga i arbeidstiden eller rett etter jobben. Å få roe tankene, redusere stress, få tilbake litt energi, myke opp kroppen og få en positiv pause i, eller avslutning på arbeidsdagen.

Bedriftsyoga kan arrangeres på flere måter.

*Bedriften låner meg et lokale der jeg arrangerer yogakursen. Deltagerne melder seg på og betaler kursavgiften direkte til meg. Det blir minimalt med administrasjon og kostnad for bedriften. De stiller bare med lokale og informerer de ansatte om tilbudet.

*Bedriften betaler deler av kursavgiften for de ansatte.

*Bedriften betaler en avtalt pris til meg og spanderer hele kurset på de ansatte.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og evt prøvetime.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt på mobil 41284229, messenger eller mail gabriela.yoga@yahoo.com. Velkommen🙏