Yoga Helse/Yoga for kvinner

Timene Yoga Helse og Yoga for kvinner, er inspirert av Vinyasa/ Ashtangayoga gjennom at vi koordinerer pust og bevegelse, fester blikket for å lettere snu sansene innover osv, men stillingene er roligere og mindre fysisk krevende og har mer fokus på å myke opp nakke og skuldre.

Vi fokuser på å ha en javn og dyp pust samtidig som vi gjør øvelser/yogastillinger. Pusten er et effektivt verktøy til å hjelpe deg å redusere stress, beholde roen og tenke klart. Stillingene kan tilpasses utfra den kropp man har og er nøye satt sammen for å både gi bedre balanse, myke opp og styrke hele kroppen. Vi avslutter hver time med en deilig avspenning.

Målet med yoga er ikke å prestere, mestre stillinger eller å være flink. Vi bruker kroppen og pusten som verktøy for blant annet å gi slipp i spenninger, få en mykere og sterkere kropp og finne ro i sinnet. Ta vare på oss selv for å bedre kunne nyte de fine øyeblikkene og gledene, og lettere håndtere utfordringer i hverdagen.  💜🙏

Jeg underviser denne type yoga for Aktiv på dagtid i regi av Østfold idrettskrets, holder kurs for Fibromyalgiforeningen og arrangerer egne kurs.