Velkommen på høstens yogakurs🧘‍♂️🧘‍♀️🤗

Håper dere har, og har hatt, en fin sommer ☀️

Jeg åpner nå før påmelding til høstens yogakurs. Du er varmt velkommen hvis du vil være med 🤗🧘‍♂️🧘‍♀️🧘.

På alle høstens yogakurs så samler jeg inn penger til Mental Helse. De hjelper mange mennesker hver dag ❤

Kursstart er ons 25/8 og man 30/8 på Bøndenes hus og torsdag 2/9 på St.Croix-huset.

Utfra uttalelser fra kommuneoverlegene så skal det svært mye til før at det igjen skal bli strenge lokale foreskrifter, ettersom veldig mange nå er vaksinert mot Corona. For å være på den sikre siden, så tar jeg allikevel ikke mot fler påmeldinger enn at vi kan ha 2 meter avstand mellom oss.

For mer info om kursen, se under fanen yogakurs her på nettsiden eller under arrangement på min Facebookside Veldedighet yoga.

Gleder meg veldig til å starte opp med yoga og treffe dere alle😍🤗.