Yogakurs høsten 2021🧘

Jeg fortsetter mine yogakurs på samme dager og tider høsten 2021.

Oppstart blir uke 34/35.

Jeg håper høsten blir mer normal og uten nedstenginger, 🍀🤞, men ettersom det har vart en svært uforutsigbar vår, så velger jeg at avvente med betaling/bindende påmelding av kurs til begynnelsen av august. Dette for å se utviklingen av Pandemien og om det fortsatt kommer å være noen begrensninger på antall deltagere/krav til avstand på yogatimene.

Jeg legger ut arrangement på Facebook i løp av kort tid og du må gjerne trykke «skal » eller»interessert». For yoga blir det uasett😊🧘🙏.

Jeg kommer å fortsette med å samle inn til Mental Helse på høstens yogakurs med. De gjør en svært viktig jobb og jeg tenker at de trengs ekstra mye nå❤

Idag er siste yoga før sommerferien. Jeg sjekker mail/sosiale medier litt mindre ofte enn vanlig, men er tilgjengelig på mobil 41 28 42 29 i hele sommer.

Ønsker dere alle en riktigt fin sommer☀️😎🏞🌅.