Enda en yogalærerutdanning 😊🙏

IMG_20200301_200119_554Jeg ble igår ferdig med enda en yogalærerutdanning. Denne gang var det 100 timer Vinyasayoga.

Jeg har lært en del nytt, treffet mange hyggelige mennesker, gjort mange deilige yogapraksiser og fått masse inspirasjon😍🙏🧘‍♀️

Ettersom jeg nå har gått relativt mange yogalærerutdanninger, så blir det naturlig nok også en del repetisjon av kunnskap jeg alt har. Jeg føler allikevel at det er svært lærorikt, fordi det er interessant å høre hvordan en annen yogalærer forklarer for oss, og kanskje det er noe jeg kan ta med meg i min egen undervisning.

Det finnes alltid mer å lære og for meg er det svært viktig å gå på forskjellige utdanninger for å videreutvikles og lære mer.  I år skal jeg feks også gå på 40 timer med David Swenson i Oslo i mai og 25 timer med Manju Jois i Stockholm i august. Gleder meg alt til å treffe de 2 fantastiske lærerne 😍.