Man kan alltid lære mer❤️🙏

Jeg vil gjerne fortsette å lære mer og utvikles som yogalærer. Jeg får mye ny kunnskap gjennom å selv praktisere yoga regelmessig og føler at det er en forutsetning for å være yogalærer, men jeg lærer også mye av dere elever når jeg underviser og i samtalene før og etter timen❤️🙏.

Ju mer kunnskap jeg får, jo mer forstår jeg også hvor mye det finnes å lære om mange forskjellige tema. I år har jeg derfor gått flere forskjellige utdanninger/kurs. Noe i kursen blir gjerne repetisjon, men jeg har allikevel fått veldig mye ny kunnskap og inspirasjon. De utdanninger jeg har gjort i år er Gravidyoga, 100 t Anatomi, Adjustments og Asana, (begge de på Hiyoga Oslo), en Nettbasert yogalærerutdanning med Anna Bjärkvik og 2 femdagers kurs i yogaterapi med Manju Jois i Berlin og Stockholm.

Siste dagen på kurset med Manju så fikk jeg den store æren av å få assistere elevene sammen med han under yogatimen og etterpå gav han meg en autorisasjon på å undervise Primary (første) og Intermediate (andre) serien. En fantastisk ære å bli autorisert av Manju og å få hans «blessing» til å føre kunnskapen om Ashtangayoga videre❤️🙏. Det betyr utrolig mye for meg. 🧘‍😍